TAMPONDRUKKEN

Tampondrukken is een bedrukkingproces waarbij met behulp van een cliché, inkt en een stempel een logo of tekst op een gelakt product aangebracht kan worden. Het grote voordeel is dat dit zowel op vlakke als lichtgebogen vormen toegepast kan worden. Tampondrukken is mogelijk voor zowel grote als kleine (vijf à tien) series.

Printen

Lakkerij Vandereyt beschikt over een ruim scala aan mogelijkheden in oppervlaktebehandelingstechnieken en dus ook qua printing. Naast Tampondruk beheersen we ook de zeefdruk techniek en bieden we eveneens de mogelijkheid tot digitaal printen aan. Deze laatste gebeurt ook inhouse maar dan via onze partner Femaco, die onder dezelfde holding van Het Veer valt.

We benadrukken hierbij graag dat elke techniek zijn voordelen en beperkingen heeft.

Lakkerij Vandereyt denkt steeds samen met u om zo de beste oplossing op maat van uw behoeften te bieden.

Neem contact met ons op

  • Hoogwaardige coatings in nat- en poederlak
  • Korte levertermijnen / 24u service mogelijk
  • Faciliteiten voor alle typen staal, aluminium en kunststof
  • Uitgerust voor zowel kleine als grote series
  • Nauwkeurige afstemming op branchenormen en bedrijfsspecificaties
  • Logistieke ondersteuning

Wat we als lakkerij te bieden hebben

HOOGWAARDIGE COATINGS VIA NATLAKPROCÉDÉ.

HOOGWAARDIGE COATINGS VIA NATLAKPROCÉDÉ.

HOOGWAARDIGE COATINGS
VIA POEDERLAK.

THERMOPLASTICHE COATING

Lakkerij Vandereyt staat voor …

ONE STOP
SHOP

Van natlaklijnen en -cabines over poedercoatlijnen tot tampondruk. Met onze professionele en moderne coatingsinstallaties kan u bij ons terecht voor kwaliteitsvol werk. Afgestemd op uw branchenormen en specificaties. Zowel voor kleine als grote series.

HOOGWAARDIGE COATINGS

Een structurele aandacht voor kwaliteit en het gebruik van uitstekende grondstoffen zorgen voor hoogwaardige coatings en een schitterend eindresultaat. Elke keer opnieuw. We kunnen diverse materialen en afmetingen aan.

EEN SCALA AAN MOGELIJKHEDEN

Meerlagig en corrosiewerend, hittebestendig, soft-touch afwerking? Voor iedere toepassing of product bieden wij een oplossing. Afdekking, maskeren en lakvrije zones? We draaien er ons hand niet voor om.

FULL
SERVICE

We bieden een ruime waaier aan logistieke dienstverlening. Snelle ophaling en levering van uw producten, inpakwerkzaamheden maar ook eenvoudige montagehandelingen behoren tot de mogelijkheden.