POEDERCOATEN

Poedercoating staat gekend om zijn hardheid en krasvast resultaat. Er worden in dit milieuvriendelijke coatingproces bovendien geen solventen gebruikt.

De kwaliteit van poedercoating staat of valt met een degelijke en grondige voorbehandeling van de materialen. We investeerden dan ook bewust in een type voorbehandeling dat geschikt is voor multi-metaal zoals (verzinkt) staal, aluminium en inox, bovendien Qualisteelcoat-gecertificeerd. Ook het stralen van de producten met een mechanische voorbehandeling behoort tot ons aanbod.

Neem contact met ons op

  • Hoogwaardige coatings in nat- en poederlak
  • Korte levertermijnen / 24u service mogelijk
  • Faciliteiten voor alle typen staal, aluminium en kunststof
  • Uitgerust voor zowel kleine als grote series
  • Nauwkeurige afstemming op branchenormen en bedrijfsspecificaties
  • Logistieke ondersteuning

We beschikken over 2 poederlakstraten.

Maximale afmetingenlengte (mm) breedte (mm)hoogte (mm)gewicht (kg)
Poederlijn 139509501600200
Poederlijn 26000200020001000

Poederlijn 1

Poederlakstraat met een uitgebreide chemische voorbehandelingsstraat voor diverse materialen zoals staal, zincor, sendzimir, warmverzinkt, gelaserde plaat met een laserhuid, aluminium, gietaluminium, zamak en RVS. Op deze lijn staat een zeer moderne snelle kleurwisselcabine met 8 automatische spuitpistolen en is geschikt voor zowel kleine als grote series.

Poederlijn 2

Poederlaktstraat met geïntegreerde straal- en poedercabine en moffeloven. Hierin kunnen grote stukken (6 x 2 x 2 m) met zeer hoge kwaliteitsafwerking worden gelakt.

Fosforlakken – zelfoplichtende coatings

Wat we als lakkerij ook te bieden hebben

HOOGWAARDIGE COATINGS VIA NATLAKPROCÉDÉ.

AANBRENGEN VAN UW LOGO, PICTOGRAM OF TEKST OP GELAKTE ONDERDELEN.

BESCHERMING VAN APPARATEN TEGEN ELEKTROMAGNETISCHE INTERFERENTIE.

Lakkerij Vandereyt staat voor …

ONE STOP
SHOP

Van natlaklijnen en -cabines over poedercoatlijnen tot tampondruk. Met onze professionele en moderne coatingsinstallaties kan u bij ons terecht voor kwaliteitsvol werk. Afgestemd op uw branchenormen en specificaties. Zowel voor kleine als grote series.

HOOGWAARDIGE COATINGS

Een structurele aandacht voor kwaliteit en het gebruik van uitstekende grondstoffen zorgen voor hoogwaardige coatings en een schitterend eindresultaat. Elke keer opnieuw. We kunnen diverse materialen en afmetingen aan.

EEN SCALA AAN MOGELIJKHEDEN

Meerlagig en corrosiewerend, hittebestendig, soft-touch afwerking? Voor iedere toepassing of product bieden wij een oplossing. Afdekking, maskeren en lakvrije zones? We draaien er ons hand niet voor om.

FULL
SERVICE

We bieden een ruime waaier aan logistieke dienstverlening. Snelle ophaling en levering van uw producten, inpakwerkzaamheden maar ook eenvoudige montagehandelingen behoren tot de mogelijkheden.