NATLAK

Wenst u een mooie, strakke highdesignafwerking? Een meerlagige, corrosiewerende coating? Of opteert u eerder voor een hittebestendige coating? U bent bij ons aan het juiste adres.

Wij lakken op staal, aluminium, inox, kunststof, MDF en glas via cellulose, moffellak, waterlak, acrylaat, polyester, 1-2 K polyurethanen, hittebestendige lak, soft-touch lak en geleidende lak. Draagt u een lastenboek uit? Dan volgen wij dit hoe dan ook nauwgezet op.

Naast ruime ervaring met de standaard polyurethaancoatings hebben wij ook heel wat voeling met speciale coatings zoals Nextel-lakken, Soft-touch-lakken, hittebestendige coatings, anti-graffitivernissen, EMC shielding-lakken en elektrisch-isolerend-lakken.

Serie- of maatwerk? Wij behandelen uw producten binnen de kortst mogelijke doorlooptijd.

Neem contact met ons op

  • Hoogwaardige coatings in nat- en poederlak
  • Korte levertermijnen / 24u service mogelijk
  • Faciliteiten voor alle typen staal, aluminium en kunststof
  • Uitgerust voor zowel kleine als grote series
  • Nauwkeurige afstemming op branchenormen en bedrijfsspecificaties
  • Logistieke ondersteuning

We beschikken over2 natlaklijnen en 3 natlakcabines.

Maximale afmetingenlengte
(mm)
breedte
(mm)
hoogte
(mm)
gewicht
(kg)
   Natlaklijn 1275010001400110
   Natlaklijn 2700075012001000
   Natlakcabine 1600020002000500
   Natlakcabine 2300020002000nvt.
   Natlakcabine 3100010001000nvt.

Natlaklijn 1

Volledig autonome lakstraat met een chemische voorbehandeling waar de producten met een powerwashinstallatie zeer grondig worden gereinigd. In de natlakcabine kunnen zowel decoratieve als corrosiewerende lakken aangebracht worden op staal en kunststof, die dan in de geïntegreerde moffeloven gebakken worden.

Natlaklijn 2

Volledig autonome lakstraat met een chemische voorbehandeling waar de producten met een powerwashinstallatie zeer grondig worden gereinigd. Deze natlaklijn bestaat uit een natlakcabine waar hoog hittebestendige lakken kunnen aangebracht worden (bv. op uitlaatsystemen, kachels, …) en een geïntegreerde moffeloven die de lakken geforceerd drogen tot een temperatuur van 180 °C. Deze lakstraat is ook verbonden met poederlijn 2 zodat de gestraalde stukken eventueel met een poedercoating kunnen worden afgewerkt, in plaats van met natlak.

Natlakcabine 1

Natlakcabine voor producten die een zeer hoge afwerkingsgraad vereisen. Deze cabine staat volledig in overdruk en heeft een eigen voorbehandelingszone en droogkamer. De producten verlaten de geconditioneerde ruimtes pas als ze volledig zijn afgewerkt. Uiteraard geschikt voor metaal en kunststof.

Natlakcabine 2

Natlakcabine voor producten die diverse lagen moeten krijgen voor hoge corrosiebescherming (klasse CM5).

Natlakcabine 3

Natlakcabine geschikt voor speciale technische lakken zoals EMC shielding (nikkel of koper) op kunststoffen.

Wat we als lakkerij nog te bieden hebben

HOOGWAARDIGE COATINGS
VIA POEDERLAK.

AANBRENGEN VAN UW LOGO, PICTOGRAM OF TEKST OP GELAKTE ONDERDELEN.

BESCHERMING VAN APPARATEN TEGEN ELEKTROMAGNETISCHE INTERFERENTIE.

Lakkerij Vandereyt staat voor:

ONE STOP
SHOP

Van natlaklijnen en -cabines over poedercoatlijnen tot tampondruk. Met onze professionele en moderne coatingsinstallaties kan u bij ons terecht voor kwaliteitsvol werk. Afgestemd op uw branchenormen en specificaties. Zowel voor kleine als grote series.

HOOGWAARDIGE COATINGS

Een structurele aandacht voor kwaliteit en het gebruik van uitstekende grondstoffen zorgen voor hoogwaardige coatings en een schitterend eindresultaat. Elke keer opnieuw. We kunnen diverse materialen en afmetingen aan.

EEN SCALA AAN MOGELIJKHEDEN

Meerlagig en corrosiewerend, hittebestendig, soft-touch afwerking? Voor iedere toepassing of product bieden wij een oplossing. Afdekking, maskeren en lakvrije zones? We draaien er ons hand niet voor om.

FULL
SERVICE

We bieden een ruime waaier aan logistieke dienstverlening. Snelle ophaling en levering van uw producten, inpakwerkzaamheden maar ook eenvoudige montagehandelingen behoren tot de mogelijkheden.