EMI shielding

EMI Shielding staat voor de bescherming van elektronische apparaten tegen elektromagnetische interferentie van buitenaf.

Elektrisch geleidende coatings zijn een snelle en gemakkelijke manier om elektronische toestellen die in een niet-geleidende behuizing zitten af te schermen. Door het aanbrengen van een koperlak of nikkellak aan de binnenkant van de behuizingen krijgt men niet alleen een geleidend schild maar voorkomt men ook elektrostatische oplading.

Door de individuele maskering of door het slim gebruik van afschermmallen kan dit toegepast worden voor elke seriegrootte.

EMI Shielding

Neem contact met ons op

  • Hoogwaardige coatings in nat- en poederlak
  • Korte levertermijnen / 24u service mogelijk
  • Faciliteiten voor alle typen staal, aluminium en kunststof
  • Uitgerust voor zowel kleine als grote series
  • Nauwkeurige afstemming op branchenormen en bedrijfsspecificaties
  • Logistieke ondersteuning

Wat we als lakkerij te bieden hebben

HOOGWAARDIGE COATINGS VIA NATLAKPROCÉDÉ.

HOOGWAARDIGE COATINGS
VIA POEDERLAK.

AANBRENGEN VAN UW LOGO, PICTOGRAM OF TEKST OP GELAKTE ONDERDELEN.

Lakkerij Vandereyt staat voor:

ONE STOP
SHOP

Van natlaklijnen en -cabines over poedercoatlijnen tot tampondruk. Met onze professionele en moderne coatingsinstallaties kan u bij ons terecht voor kwaliteitsvol werk. Afgestemd op uw branchenormen en specificaties. Zowel voor kleine als grote series.

HOOGWAARDIGE COATINGS

Een structurele aandacht voor kwaliteit en het gebruik van uitstekende grondstoffen zorgen voor hoogwaardige coatings en een schitterend eindresultaat. Elke keer opnieuw. We kunnen diverse materialen en afmetingen aan.

EEN SCALA AAN MOGELIJKHEDEN

Meerlagig en corrosiewerend, hittebestendig, soft-touch afwerking? Voor iedere toepassing of product bieden wij een oplossing. Afdekking, maskeren en lakvrije zones? We draaien er ons hand niet voor om.

FULL
SERVICE

We bieden een ruime waaier aan logistieke dienstverlening. Snelle ophaling en levering van uw producten, inpakwerkzaamheden maar ook eenvoudige montagehandelingen behoren tot de mogelijkheden.