Productie Planner 

Functie

Als assistent van de Productiemanager verzorg je de planning in ons eigen ERP-systeem.

Je volgt de productieorders op op de werkvloer, en doet de nacalculaties. Met jouw kritische blik hou je de productierendementen nauwgezet in de gaten.

Kwaliteit is één van jouw stokpaardjes en hierbij bied je ondersteuning naar implementatie van bepaalde acties en procedures. Je bent een echte problem solver, want 2 keer dezelfde fout maken staat niet in jouw woordenboek. Je gaat gericht op zoek naar oplossingen en zorgt ervoor dat deze in de toekomst niet meer voorvallen.

Dat interne voorschriften hiervoor“on point” dienen te staan moeten we jou niet vertellen.

Collega’s uit productie kunnen steeds bij jou terecht met hun vragen.

Profiel

  • Je functioneert op bachelor-niveau en je kan affiniteit met techniek voorleggen, dan zijn dit absolute troeven voor deze vacature. Als kers op de taart kan je toch al enkele jaren werkervaring voorleggen binnen een soortgelijke functie.
  • Een goede planning, kwaliteit en actie ondernemen zijn waarden die jou typeren.
  • Je bent computervaardig genoeg om ons eigen ERP-pakket aan te leren en MS Office kent voor jou geen geheimen.
  • Je kan je vlot uitdrukken in Nederlands en Engels.
  • Het moet jou niet gezegd worden dat wij enthousiast worden van een vlotte persoonlijkheid, iemand die doorzet ook als het eens wat tegen zit maar bovenal gedreven is om samen als een team Lakkerij Vandereyt verder te laten groeien.

Aanbod

Bij Lakkerij Vandereyt komt je terecht in een enthousiaste professionele KMO-omgeving waar collega’s geen nummer zijn. Ons DNA kan je het best omschrijven als dynamisch, gemotiveerd en met zin voor onderscheiding. Om deze eigenschappen na te streven kan je genieten van zowel interne als externe opleidingen. Bovendien is er een interessante verlofregeling waar je bovenop de standaard 20 dagen, 6 dagen extra ADV krijgt. Vanzelfsprekend is er een aantrekkelijk loonpakket voorzien in deze functie.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en laat ons iets weten!

Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@lakkerijvandereyt.be of neem telefonisch contact op met Jennifer Van de Velde 0473/11.78.37.


Westlaan 268, 3550 Heusden-Zolder
www.lakkerijvandereyt.be