Medewerker commerciële binnendienst

Functie

Als je hoort dat wij onze firma Lakkerij Vandereyt verder op de kaart willen zetten, begint het bij jou te kriebelen om jouw telefoon te pakken en potentiële klanten op te bellen. Als ambassadeur van onze onderneming kan je met trots onze hoog kwalitatieve producten voorstellen aan prospecten.
Als een echte speurneus pak je warme leads aan en ga je zo op zoek naar potentiële klanten. In sommige gevallen lukt het om telefonisch een verkoop af te ronden, is het technisch toch wat complexer dan gaat de vertegenwoordiger graag ter plaatse bij de klant.
Je zal de vertegenwoordiger ondersteunen in het opmaken van offertes, opmaken van mailings, opvragen van prijzen bij de leveranciers en bij het uitvoeren van nacalculaties.
Je zorgt voor een vlekkeloze administratieve opvolging in ons eigen ERP/CRM-systeem.
Naast het hunten naar nieuwe klanten hebben wij ook nog heel wat bestaande klanten die we graag in de watten leggen. Je zorgt ervoor dat zij door onze klantvriendelijkheid voor ons blijven kiezen, door hen van een correcte service te voorzien.

Profiel

• Je hebt minstens een bachelor-diploma en affiniteit met techniek is een meerwaarde. Als kers op de taart kan je toch al enkele jaren werkervaring voorleggen.
• Je bent computervaardig genoeg om ons eigen CRM-/ERP-pakket aan te leren en MS Office kent voor jou geen geheimen.
• Je bent communicatief sterk en kan je vlot uitdrukken in Nederlands,Frans en Engels.
• Het moet jou niet gezegd worden dat wij enthousiast worden van een vlotte persoonlijkheid, iemand die doorzet ook als het eens wat tegen zit maar bovenal gedreven is om samen als een team Lakkerij Vandereyt verder te laten groeien.

Aanbod

Bij Lakkerij Vandereyt komt je terecht in een enthousiaste professionele KMO-omgeving waar collega’s geen nummer zijn. Ons DNA kan je het best omschrijven als dynamisch, gemotiveerd en met zin voor onderscheiding. Om deze eigenschappen na te streven kan je genieten van zowel interne als externe opleidingen. Bovendien is er een interessante verlofregeling waar je bovenop de standaard 20 dagen, 6 dagen extra ADV krijgt. Vanzelfsprekend is er een aantrekkelijk loonpakket voorzien in deze functie.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en laat ons iets weten!
Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@lakkerijvandereyt.be of neem telefonisch contact op met Jennifer Van de Velde op 0473/11.78.37 of Sofie Strackx op 0473/11.78.34.


Westlaan 268, 3550 Heusden-Zolder
www.lakkerijvandereyt.be