Oppervlaktebehandeling cruciaal om aan hogere eisen tegemoet te komen! Lakkerij Vandereyt in de nieuwe metaalvak.

 

In de nieuwe metaalvak editie 05 2020 jaargang 8 met als belangrijk thema: “Oppervlaktebehandeling cruciaal om aan hogere eisen tegemoet te komen”

staat een interessant interview met onze sales verantwoordelijke Vincent Peters.

Wij zijn de one-stop-shop in oppervlaktebehandeling en zetten kwaliteit en flexibiliteit op de eerste plaats. Lees hier het volledige artikel (p.35) in het magazine.

Lakkerij Vandereyt staat bekend voor een kwaliteitsvolle oppervlaktebehandeling voor zowel natlak als poedercoating. Maar we hebben ook een eigen tampon- en zeefdruk afdeling, waar we na de lakbehandeling ook onder andere logo’s, pictogrammen, productnamen en andere teksten kunnen aanbrengen. Zo krijgt u van ons een volledig afgewerkt product. Ook kunnen we zelfs eenvou

dige montage- en inpak werkzaamheden uitvoeren.

Vincent Peters: “Met dit aanbod proberen we klanten zoveel als mogelijk te ontzorgen. Die strategie blijkt te werken en daarom blijven we hierin ook investeren. Door uitbreiding van onze productielijn kunnen klanten ook voor grote werkstukken 6mx2mx2m, tot 1000 kg, bij ons terecht. Eind dit jaar nemen we een nieuwe installatie voor het metalliseren van onderdelen in gebruik!

“Kwaliteit loopt als een rode draad doorheen onze processen. We kiezen voor hoogwaardige grondstoffen en kunnen rekenen op een team van ervaren medewerkers, die continu bijgeschoold worden. We beschikken ook over de nodige certificaten, waaronder het bekende ISO 9001:2015, maar evenzeer een AS/EN9100-certificering, de kwaliteitsnorm voor lucht- en ruimtevaart en defensie, en Qualisteelcoat voor de kwalitatieve behandeling van staal.”

Wij zijn de one-stop-shop in oppervlaktebehandeling en zetten kwaliteit en flexibiliteit op de eerste plaats. Lees hier het volledige artikel (p.35) in het magazine.

Op zoek naar een partner om uw producten kleur te geven?

Sales verantwoordelijke, Vincent Peters helpt u graag verder: vincent.peters@lakkerijvandereyt.be