Interview over generaties heen

Een interessant interview over generaties heen, met vader en zoon Johan en Vincent Peters (verschenen in VOM december 2020).

Een mooie uiteenzetting over waar Lakkerij Vandereyt voor staat. We bieden u graag een overzicht van een aantal interessante passages uit het dubbelinterview.

LakkerijVandereyt

Een quote hieronder van Johan over onze sterktes, verticale integratie en kwaliteit:

“Die trend naar verbreding binnen één bedrijf is trouwens een sterkte die wij zelf ook hanteren. Wij willen de One Stop Shop zijn door zelf zoveel mogelijk van het volledige proces in huis te doen. Waar we vroeger voor grotere stukken externe partners aanspraken, hebben we intussen zelf geïnvesteerd om deze reeksen in eigen beheer te kunnen afwerken. Zo verzekeren we de kwaliteit die we onze klanten altijd willen bieden. Dat hangt ook samen met onze focusverschuiving naar steeds specialistischere behandelingen, die veel meer kennis vereisen, en waar de drempel om deze bij de maakbedrijven zelf op te starten veel groter is.”

 

De zoon van Johan, Commercieel vertegenwoordiger bij Lakkerij Vandereyt, heeft het over onze behaalde certificaten die aantonen dat kwaliteit topprioriteit is. Een sluitend verhaal.

“Voor Lakkerij Vandereyt is  AS/EN 9100 het toegangsticket tot een nieuwe markt. Eentje die volledig past binnen onze visie van hoogkwalitatief lakwerk voor nichemarkten. Het is daarnaast ook een bevestiging van de kwaliteitsgeest die al binnen Lakkerij Vandereyt heerste en het bedrijf opnieuw tot een hoger niveau tilt, zowel qua kwaliteit op de werkvloer als in de afhandelingen van administratieve processen.”

“In het Qualisteelcoat gebeuren zaten wij naar corrosiewering toe in klasse C4-high voor het poedercoaten van sendzimir. Maar bij Lakkerij Vandereyt zijn we steeds bezig met verbeteren en verbreden, vandaar dat we nu ook geïnvesteerd hebben in een metallisatielijn. Die bijkomende lijn zorgt ervoor dat we voor klasse C5 kunnen gaan. Onze expertise in hoogkwalitatief en decoratief lakwerk willen we hiermee ook doortrekken in het metalliseren.”

Tot slot Johan: Innovatie is een belangrijk gegeven binnen ons bedrijf en daar houdt zowel de ‘oude’ als de ‘jonge’ generatie continu een oogje voor in het zeil!”

 

Lees het volledige interview hier ( p.11-12): https://bit.ly/34Gx3kR

Bedankt aan VOM – Beyond Treatment of Surfaces