WIJ GEVEN KLEUR AAN AL UW PRODUCTEN

Wij zijn een marktgerichte onderneming, gespecialiseerd in hoogwaardig decoratief natlakken en poederlakken voor toepassing op duurzame en decoratieve industriële componenten, bouwdelen, installaties en apparatuur. Dankzij onze jarenlang opgebouwde expertise en ervaring zijn we in staat om zeer gericht aan uw wensen tegemoet te komen. Zo sluiten we uiterst nauwkeurig aan op actuele branchespecificaties, maar ook op specifieke (milieu)technische eisen.

Afstemming op uw product eisen

Met onze professionele en moderne coatinginstallaties, die zowel geschikt zijn voor kleine als grote reeksen, kunnen een groot aantal basismaterialen direct worden behandeld. Onze structurele aandacht voor kwaliteit vindt u terug in ons ISO 9001 gecertificeerd systeem. In de loop der jaren hebben we uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd met coatingtechnieken voor tal van branches, variërend van de metalen kastenbouw en de elektronische apparatenbouw tot en met de fijnmechanische industrie, huishoudelijke artikelen, gereedschapsbouw en gevel-bouw.

Totaaltraject in goede handen

Om de service zo compleet mogelijk te maken, bieden we u naast coatingfaciliteiten ook diverse aanvullende diensten. Zo hebben we een eigen tampondruk-afdeling, waar we na de lakbehandeling onder andere logo’s, pictogrammen en teksten op gecoate onderdelen aanbrengen. Ook eenvoudige montage- of inpakwerkzaamheden nemen we u graag uit handen.

Certificaties

Bij Lakkerij Vandereyt staat kwaliteit, als één van onze belangrijkste waarden, voorop.

Wij garanderen hoogwaardige oppervlaktebehandeling technieken door middel van onze behaalde certificaties, die van toepassing zijn voor alle sectoren met specifieke en uiteenlopende vereisten.

op-koers-label-waarden

Gedragscode

Waarom hebben we een gedragscode nodig?

In een voortdurend veranderende wereld is er toch één gegeven dat onveranderd blijft: het onwankelbare voornemen van Lakkerij Vandereyt om de hoogste normen op het vlak van bedrijfsethiek en -integriteit te handhaven.

Via zijn technologieën levert Lakkerij Vandereyt  een belangrijke bijdrage aan bedrijven en gemeenschappen. Maar niet alleen wát we doen, maar ook de manier waarop we dat doen, bepaalt onze reputatie bij onze stakeholders en helpt ons succesvol te blijven.

Die reputatie is bijzonder veel waard voor Lakkerij Vandereyt. En net zoals al onze troeven moet ook deze worden ontwikkeld en beschermd.

De ethische code staat centraal in de manier waarop we onze reputatie beschermen en ontwikkelen. Ze is gestoeld op onze bedrijfsprincipes van verantwoordelijkheid, respect en vastberadenheid en omschrijft hoe we ons moeten gedragen. Het gaat dan niet om ons algemene gedrag, maar over de manier waarop we omgaan met bepaalde situaties waarin onze reactie belangrijke gevolgen kan hebben voor de reputatie van Lakkerij Vandereyt.

De ethische code gaat verder dan de naleving van de wet in de landen waar we actief zijn. Ze toont hoe wij ons ertoe verbinden ons op een ethische en integere manier te gedragen in elke situatie, terwijl we toch de rechten van mensen als individuen blijven respecteren. We verwachten dit van elke medewerker van Lakkerij Vandereyt, overal en altijd, maar ook van al onze zakenpartners. Hoge normen in onze relaties zijn immers de fundamenten van duurzaam succes.

We willen worden erkend als een vooraanstaande leider in alles wat we doen en we willen dat al onze stakeholders trots zijn op hun relatie met Lakkerij Vandereyt.

Rik Vandoorne,
Afgevaardigd bestuurder

De normen die deze Gedragscode bevat, vormen de kern van de cultuur en de verbintenissen die Lakkerij Vandereyt aangegaan heeft.

Een uniforme naleving van deze normen binnen Lakkerij Vandereyt is dan ook essentieel en elke medewerker is ertoe gehouden deze principes in acht te nemen.

Daartoe vragen we dat iedereen mogelijke overtredingen meldt. Dat kan door contact op te nemen via ethics@het-veer.be.

PRIVACY STATEMENT

Dit Privacy Statement legt uit wat we met uw gegevens doen en is van toepassing op de registratie en verwerking ervan.

Lees ons Privacy Statement.

Overzicht van materialen die bewerkt worden

Metaal:
Staal, aluminium, RVS, elektrolytisch verzinkt staal, warm verzinkt staal, gemetalliseerd staal, zamak, koper of messing.

Kunststof:
PVC, ABS, polycarbonaat, polyurethaan, SMC, polystyreen en ASA.

Hout:
MDF en natuurlijke houtsoorten.

Verwerkingprocessen

Staal, elektrolytisch verzinkt staal en zamak:
5-zones sproeitunnel: ontvetting en ijzerfosfatatie, spoelen, deminspoeling, chroomvrije passivatie en deminspoeling.

Aluminium, gietaluminium, sendzimir, warm-verzinkt staal, roestvrij staal en staal met laserhuid:
7-zones sproeitunnel: ontvetting en beitsen, spoelen, ontvetting + fosfatatie met fluor, deminspoeling, chroomvrije passivatie en deminspoeling.

Staal en RVS:
Stralen met een inert straalmiddel.

Kunststof:
Ontvetten (manueel of in een powerwash) en/of ontstoffen met gedeïoniseerde lucht, plamuren en schuren, alle soorten primers en lakken.